ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ POSCA
Ανακινήστε δυνατά το μαρκαδόρο πάνω-κάτω με το καπάκι. Θα ακούσετε τη μπάλα μέσα να κουνιέται. Αυτό δείχνει ότι το χρώμα μέσα στο μαρκαδόρο POSCA αναμιγνύεται.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ
Πιέστε τη μύτη πολλές φορές σε ένα πρόχειρο κομμάτι χαρτί μέχρι να γεμίσει η μύτη με χρώμα. Δοκιμάστε τη ροή στο πρόχειρο χαρτί – εάν η γραμμή είναι καθαρή, το POSCA σας είναι έτοιμο. Είναι χρήσιμο να έχετε κοντά σας ένα πανί για να καθαρίζετε εύκολα τη μύτη ή να απορροφάτε τυχόν περίσσευμα χρώματος.

RE-PRIME
Εάν το χρώμα ρέει λιγότερο κατά τη χρήση, ανακινήστε ξανά τον μαρκαδόρο χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε πρώτα το καπάκι για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα. Πιέστε ξανά τη μύτη του μαρκαδόρου σε ένα πρόχειρο χαρτί και είσαστε έτοιμοι!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να καθαρίσετε τη μύτη του μαρκαδόρου με νερό όσο συχνά χρειάζεται. Αν δείτε τη μύτη και έχει στεγνώσει, μπορείτε ακόμα και να την αφήσετε μέσα στο νερό όλη νύχτα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εάν η μύτη αχρηστευτεί, μπορεί να γυρίσει από την άλλη πλευρά για χρήση.
Αναστρέψιμες μύτες: PC-3M και PC-5M

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Οι μαρκαδόροι POSCA μπορούν να διατηρηθούν σε οποιαδήποτε θέση, εφόσον το καπάκι τοποθετείται ξανά μετά τη χρήση. Η μπάλα μέσα στον μαρκαδόρο χρησιμεύει για την ανάμειξη του χρώματος, το οποίο διατηρείται τέλεια μέσα στο μαρκαδόρο. Το POSCA PCF-350 με μύτη πινέλο θα πρέπει να διατηρείται οριζόντια αν είναι δυνατόν.